Suomen suurimpaan pyöräilykampanjaan eli Kilometrikisaan osallistuu tänäkin vuonna Kaakon kaksikon avoin joukkue. Joukkueeseen ovat tervetulleita Kaakon kaksikon työntekijät sekä kuntalaiset, jotka eivät ole löytäneet itselleen muuta joukkuetta. Joukkueen tarkoitus ei ole niinkään pärjätä kilpailussa vaan tarjota kaikille mahdollisuus osallistua sekä innostaa ihmisiä liikkumaan. 

Kilometrikisa on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa. Kilometrikisaa poljetaan 1.5.-22.9.2021. Kilometrikisaan voi osallistua tavallisella pyörällä tai sähköpyörällä. Sääntöihin voi perehtyä paremmin Kilometrikisan kotisivujen säännöt osiossa.

Joukkueeseen pääse liittymään mukaan osoitteessa www.kilometrikisa.fi. Kirjaudu sisään vanhoilla tunnuksillasi tai rekisteröidy sivustolle. Tämän jälkeen sivun yläosasta löytyy kohta "Liity joukkueseen". Joukkueemme löytyy nimellä Kaakon kaksikon joukkue ja osallistumiskoodi tähän joukkueeseen on PyöräileväKaksikko. Muistathan laittaa omiin tietoihisi myös kotipaikkakunnan. Näin kerrytät kilometrejä myös kuntakisaan.

Jos et pääse osallistumaan Kilometrikisan kotisivujen kautta mukaan, voit ilmoittaa osallistumisestasi liikuntaneuvojalle. Liikuntaneuvoja ottaa myös vastaan kertyneitä pyöräilykilometreja ja/tai minuutteja paperilla tai sähköpostitse toimitettuna. Tiedoissa tulee ilmetä nimi, kotikunta, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero, päivämääräkohtaisesti pyöräillyt kilometrit ja/tai minuutit (mieluiten ainakin kilometrit) sekä onko pyöräily toteutettu tavallisella pyörällä vai sähköpyörällä. Paperisen kilometrien keräyslomakkeen voi hakea kirjastosta ja palauttaa sen myös sinne annettuna ajankohtana.

Liikuntaneuvojan yhteystiedot ovat:
040 199 2189
lotta.richter(at)virolahti.fi
Virolahden kunta, Liikuntatoimi
Virojoentie 7
49900 Virolahti

Myöskin Kaakon Latu on jälleen mukana omalla joukkueellaan Kilometrikisassa. Joukkueen nimi on KAAKONLATU ja osallistumiskoodi KaaLa2021.