Kaakon kaksikon perheliikuntakampanja päättyy isänpäivänä!

Perheliikuntakampanja päättyy 12.11.2017. Muistattehan palauttaa liikuntakortin 20.11.2017 mennessä Virojoella liikuntatoimistoon (Opintie 2B) tai Miehikkälässä vapaa-aikaohjaajalle (Miehikkälän kunnantalo, Keskustie 4). Kortin voivat palauttaa kaikki perheet, jotka ovat osallistuneet liikuntakampanjaan ainakin yhtenä päivänä. Samalla, kun palautatte liikuntakortin, saatte palkinnoksi osallistumisestanne uimaliput perheellenne joko Haminan Linnoituksen uimahalliin tai Toimintakeskus Ratevan altaalle. Palauttamanne kortti osallistuu myös kylpylälahjakortin arvontaan.

Vaikka kampanja päättyy, perheliikunta jatkuu!


Kaakon kaksikon perheliikuntakampanja ajalla 30.10. - 12.11.2017

Haastamme kaikki perheet liikkumaan yhdessä kahden viikon ajan joka päivä. Kampanja-aikana täytetään liikuntakorttia, jossa on joka päivälle erilaisia mukavia tehtäviä. Kortit palautetaan kampanjan jälkeen Kaakon kaksikon liikuntatoimeen. Kaikki kortin palauttaneet perheet saavat uimaliput joko Haminan Linnoituksen uimahalliin tai Toimintakeskus Ratevan altaalle. Lisäksi perheet osallistuvat kylpylälahjakortin arvontaan.

Kampanjakortteja on jaettu Kaakon kaksikon kouluissa, päiväkodeissa sekä seurakunnan kerhoissa. Jos korttia ei vielä perheessä ole, sen voi noutaa Virolahden liikuntatoimistosta tai Miehikkälän vapaa-aikatoimistosta.

Nyt kaikki testaamaan, pääseekö teidän perhe kiipeämään kivelle, kalliolle vai jopa vuorelle!!

Perheliikunnan kampanjakortti