Esitykset vuonna 2021 menestyneistä urheilijoista sekä vuoden liikuttajista

Esitykset vuonna 2021 menestyneistä virolahtelaisista ja miehikkäläläisistä urheilijoista sekä vuoden liikuttajayhteisöstä tai -henkilöstä tulee toimittaa kirjallisesti Virolahden sivistys- ja hyvinvointilautakunnalle 26.11. mennessä.

Esitykset vuonna 2021 menestyneistä virolahtelaisista ja miehikkäläläisistä urheilijoista, vuoden liikuttajayhteisöstä tai -henkilöstä sekä kuntoliikkujapalkinnon saajasta tulee toimittaa kirjallisesti Virolahden sivistys- ja hyvinvointilautakunnalle pe 26.11. mennessä osoitteella Virolahden kunta / vapaa-aikatoimisto,  PL 14, 49901 Virolahti tai mia.saarilaakso@virolahti.fi. Hakemuslomakkeita on saatavana kuntien vapaa-aikatoimistoista tai  www.kaakonkaksikkoliikkuu.fi (info / liikunnan lomakkeet).

Esityksessä menestyneistä urheilijoista on mainittava urheilijan nimi, osoite, ikäryhmä, saavutukset (SM–menestys) sekä urheilijan edustama seura.  15 –vuotiaiden tai sitä nuorempien sarjoissa palkitsemista ei suoriteta, mutta lautakunta voi kuitenkin halutessaan myöntää myös erillisiä kannustepalkintoja.

Mahdollisten joulukuussa 2021 saavutettujen kilpailumenestysten tiedot tulee välittää lautakunnalle mahdollisimman pikaisesti.

Virolahden sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Julkaistu 26.11.2018

Virolahti

#BongaaPolku -syyskampanja 1.9. - 30.11.2021

Liiku Kymenlaakson upeassa luonnossa kävelemällä, pyöräilemällä tai jollakin...
Virolahti

Liikuntatoimen terveysliikuntaryhmät syyskaudelle 2021

Syyskaudella liikutaan yhdessä niin sisällä, ulkona kuin etänäkin. Vielä...
Virolahti

Tervetuloa kehonkoostumusmittaukseen!

Kehonkoostumusmittaus nyt varattavissa liikuntaneuvojalta.
Virolahti

Liikuntatoimen kesäkauden 2021 kuntoarvonnat

Pyörävaelluksen ja kuntokorttien arvonnat kesäkaudelta 2021.
Virolahti

Kaakon kaksikon Kaamosselätyskampanja tulee jälleen!

Tänä vuonna ilmestyykin Kaamosselätyksen Sanomat!