Kymenlaakson Urheilugaala

Kaakon kaksikko oli hienosti edustettuna 25.1. pidetyssä Kymenlaakson Urheilugaalassa Kouvolan Pato Areenalla.

Kymenlaakson Liikunta järjesti yhteistyössä Kymenlaakson liiton ja Veikkaus Oy:n kanssa järjestyksessään 14.kerran maakunnallisen liikunnan ja urheilun palkitsemisjuhlan urheilugaalan perjantaina 25.1.2019 Kouvolassa Pato Areenalla.. Gaala on osa Suomen Urheilugaala perhettä. Maakunnallinen gaala toimii valtakunnallisen Urheilugaalan rinnalla vahvistamassa suomalaisen urheilun palkitsemista ja arvostamisen osoitusta.

Gaalassa palkittiin huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja aktiiveja. Virolahden Vuoden liikuttaja -palkinto ojennettiin Kaakon Golf ry: lle ja Miehikkälän liikuttaja - palkinto Kaakon avanto- ja reippailu ry:lle. Molemmilla on taustallaan vahvaa työtä kaakonkulmalaisten liikuntamahdollisuuksien luojana ja liikuttajana.

Kaakon kaksikon Jokamies - jokanainen liikuntaryhmä palkittiin Kymenlaakson Vuoden terveysliikuttajana. Ryhmässä kokeillaan uusia tai erilaisia liikunnan muotoja herskyvällä huumorilla höystettynä. Ryhmä onkin ollut vahvasti mukana esimerkiksi luonnon kuntosalien kehittämisessä ja luonut kausiohjelmaan ihan oman maalaispitäjiin sopivan liikuntalajin, rautakankijumpan.


 

Julkaistu 29.01.2019

Virolahti

Kaakon kaksikon liikuntatoimen terveysliikuntaryhmät kevätkaudella 2019

Kevätkauden toiminta alkaa viikolla 2. Tervetuloa mukaan!
Virolahti

Kaakon kaksikon koulujen hiihtokilpailut 7.3.2019

Koulujen hiihtomestaruudet kisattiin Suur-Miehikkälän seurantalon maastossa...
Virolahti

Sisäuimakoulut keväällä 2019

Kaakon kaksikon alkeisryhmien sisäuimakoulut pidetään Ratevassa toukokuussa...
Virolahti

Unelmien liikuntapäivä tulee taas!

Kaakon kaksikossa luvassa monipuolista ohjelmaa 10.5.2019. Tervetuloa...