Kaakon kaksikko on mukana taas valtakunnallisissa kilometrikisoissa!

Suomen suurimpiin arkiliikkumisen kampanjoihin, Kilometrikisaan sekä Kävelykilometrikisaan, osallistuvat tänäkin vuonna Kaakon kaksikon joukkueet. Molemmissa kilpailuissa joukkueet ovat avoimia kaikille kuntalaisille sekä Kaakon kaksikon työntekijöille. Kilometrikisoihin osallistumisen tarkoituksena on innostaa ihmisiä liikkumaan.  

Kilometrikisat pyöräillen ja kävellen ovat työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välisiä leikkimielisiä kilpailuja, joissa osallistujat kirjaavat pyöräily- ja kävelykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat näin oman joukkueensa saldoa. Kilometrikisaa poljetaan 1.5.-30.9.2023 välisellä ajalla ja Kävelykilometrikisassa kävellään 1.5. - 30.9.2023 välisenä aikana. Kilometrikisaan voi osallistua tavallisella pyörällä tai sähköpyörällä. Kisojen sääntöihin voi perehtyä tarkemmin molempien kisojen sääntöosioissa (Kilometrikisa, Kävelykilometrikisa). 

Joukkueiseen pääsee liittymään mukaan kisojen kotisivuilta: Kilometrikisa ja Kävelykilometrikisa. Kirjaudu sisään vanhoilla tunnuksillasi tai rekisteröidy uutena kilpailijana sivustolle. Tämän jälkeen sivun yläosista löydät kohdat "Liity joukkueseen". Joukkueemme löytyy molemmista kisoista nimellä Kaakon kaksikon joukkue ja osallistumiskoodi Kilometrikisan joukkueeseen on KKpyörä23 ja Kävelykilometrikisan KKkävely23. Muistathan merkitä omiin tietoihisi kotipaikkakunnan, kerrytät näin kilometrejä myös kuntakisoihin.

Jos et pääse osallistumaan kilometrikisoihin kisojen kotisivujen kautta, voit ilmoittaa osallistumisestasi liikuntaneuvojalle. Liikuntaneuvoja ottaa myös vastaan kertyneitä pyöräily- ja kävelykilometreja ja/tai minuutteja paperilla tai sähköpostitse toimitettuna. Tiedoissa tulee ilmetä nimi, kotikunta, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero, päivämääräkohtaisesti pyöräillyt tai kävellyt kilometrit ja/tai minuutit (mieluiten ainakin kilometrit) sekä onko pyöräily toteutettu tavallisella pyörällä vai sähköpyörällä. Paperisen kilometrien keräyslomakkeen voi hakea kirjastoista ja palauttaa se myös sinne määrättynä ajankohtana.

Liikuntaneuvojan yhteystiedot ovat:
040 199 2189
lotta.riihimaki(at)virolahti.fi
Virolahden kunta, Liikuntatoimi
Virojoentie 7
49900 Virolahti