Kaakon kaksikon Pyörävaellus 2018 alkaa Unelmien liikuntapäivänä 10.5.

Pyörävaelluksen ideana on kerätä kesän aikana (10.5. - 30.9.2018) rastikohdeleimoja pyörävaelluksen korttiin. Rastikohteita on kaikkiaan 25 eri puolilla Miehikkälää ja Virolahtea. Rastikohteessa on punainen postilaatikko Pyörävaelluksen tunnuksilla. Rastikohteet muuttuvat vuosittain. Vuonna 2018 painotus on vahvasti luontokohteissa sekä osin myös uuden E18 -tien tuomissa muutoskohteissa. 

Pyörävaelluksen kortteja on saatavilla mm. molempien kuntien kunnantaloilta, kirjastoista, terveysasemilta sekä pyörävaelluksen rastipistelaatikoista. Pyörävaelluskortissa on ohjeellinen kartta rastikohteiden sijainnista. Tarkemmat tiedot rastilaatikoiden sijainnista kannattaa tarkistaa alla olevasta kartasta. Myös pyöräilyreittien suunnittelussa kannattaa käyttää karttasovelluksia tai kuntien opaskarttoja.

Pyörävaelluskartta 2018 

Uusi moottoritie on tuonut jonkin verran muutoksia alueen tielinjauksiin. Huomioithan reittisuunnittelussa moottoritien ylitys- ja alituspaikat. Myös tien 170 kunnostustyöt saattavat aiheuttaa muutoksia tulevan kesän aikana. Mukana on myös monia pienten teiden varsilla olevia kohteita. Noudatahan varovaisuutta. Jos joltakin rastipisteeltä puuttuu leimasin tai tämä on rikkoontunut, merkinnän voi tehdä kynällä. Toivomme, että ilmoitat puutteista liikuntatoimelle.  Merkitse käyntisi myös pyörävaelluksen vihkoon.