SALPAPOLKUJUOKSU
MUSEOLTA MUSEOLLE JÄLLEEN ENSI VUONNA!

Merkitse kalenteriin 1.9.2018.

Vuoden 2017 Salpapolkujuoksun materiaalit:

Ohjeet juoksijoille

Ilmoittautuneet (tilanne 1.9.)

Tulokset

Tapahtumapaikkana Salpalinjamuseo Miehikkälässä (Säästöpirtintie 40).

Kuntoilutapahtuman reitti kulkee Salpapolku-retkeilyreitistöä pitkin Virolahden Bunkkerimuseolta Miehikkälän Salpalinjamuseolle, yhteensä noin 20 kilometrin matkan. Lähtöpaikalle on järjestetty linja-autokuljetus. Vaellusreitti on pääosin hiekkatietä ja metsäpolkuja. Tutustu museoiden väliseen reittiin tarkemmin Outdoors Finland - Salpapolku -sivustolla. Reitti on muuttunut jonkin verran E18 - Hamina - Vaalimaa moottoritietyömaan kohdalla Saarasjärventien eteläpuolella. Tietyömaan ylittävä pätkä merkitään erityisen tarkasti.

Juoksureitti on merkitty sinisellä nauhoituksella sekä vaellusreitin opasteilla. Risteyskohtiin on lisätty nuoliopasteita.
Reitillä on kaksi juomapistettä: noin 7 km:n kohdalla (Mässelinmäki) ja noin 14 km:n kohdalla (Vuolteentie). Juomapisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa.

Sarjat ja aikataulu:
Naiset ja miehet sekä kuntosarja

Aiemmin ilmoitetetusta poiketen kilpa- ja kuntosarjojen lähdöt on yhdistetty ja lähtö tapahtuu klo 11.00 Virolahden Bunkkerimuseolta.
Lähtökuljetus maalialueelta Salpalinjamuseolta lähtee klo 10.15.

Ilmoittautusaikaa on jatkettu la 2.9. klo 16.00 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.virolahdensampo.net (tai suoraan lomakkeelle ).

Osallistumismaksu 25 euroa maksetaan ilmoittautumispäivään mennessä Virolahden Sammon tilille: FI14 5523 0840 0009 44
viestillä Salpapolkujuoksu + oma nimi. Maksuun sisältyvät lähtökuljetus, juomahuolto ja muistopalkinto.

Kaikissa sarjoissa palkitaan kolme parasta. Lisäksi pitkälle matkalle osallistuneiden kesken arvotaan tablettitietokone.

Tapahtumassa toimii MLL:n Virolahti-Miehikkälä paikallisyhdistyksen järjestämä ilmainen lapsiparkki juoksemaan lähtevien vanhempien avuksi. Lapsiparkkiin tulee ilmoittautua etukäteen osoitteeseen erika.jokimies@virolahti.fi.

Lapsilla (alle 12v.) on oma polkujuoksu Salpalinjamuseon alueella klo 12. Pienempien seikkailureitin pituus on n. 500 m ja isompien polkujuoksun pituus noin 1 km. Lasten ilmoittautuminen suoritetaan paikan päällä puoli tuntia ennen juoksun alkua. Lasten juoksussa ei ole osanottomaksua eikä ajanottoa. Kaikki maaliintulijat palkitaan.

Tervetuloa mukaan!

Järj. Miehikkälän Vilkas, Virolahden Sampo, Miehikkälän ja Virolahden reserviläisyhdistykset sekä Kaakon kaksikon liikuntatoimi