Klamilan koulun kuntosali on suljettu toistaiseksi (2.12.20 alkaen)

Vuorokalenteri 2020 - 2021
Koulujen alkamiseen ja koronaepidemian ehkäisyyn liittyy kuitenkin joitakin erityisohjeistuksia, joita noudatamme uuden kauden alkaessa.
 • Koulupäivän aikana koulun tilat eivät voi olla muiden kuin oppilaiden ja koulun henkilökunnan käytössä. Tilojen aamu- ja iltakäyttö on edelleen mahdollista, mutta päiväryhmiä ei voida ainakaan toistaiseksi toteuttaa. Ryhmät voivat edelleen kokoontua klo 14.00 jälkeisenä (pl. keskiviikko, jolloin koulupäivä jatkuu klo 15.00 asti) aikana. Ryhmätoimintaan liittyviä käyttövuorohakemuksia voi edelleen toimittaa liikuntatoimelle. Hakemuslomake löytyy sivulta liikunnan lomakkeet.
  Tämän hetkisen vuorotilanteen voit tarkistaa täältä. Talvikauden vahvistettu vuorolista julkaistaan syyskuun alussa.
   
 • Kuntosalin käytössä on tärkeää huomioida korostetun hygienian toimet: Laitteet, kuten kädensijat, säätönupit ja vatsalaitteen rulla tulee pyyhkiä aina oman käytön jälkeen ja mieluiten myös kuntosalille tultaessa. Tätä varten salille on varattu suihkepulloja ja liinoja. Kädet tulee pestä aina salille tultaessa ja myös käsidesiä kannattaa käyttää.
   
 • Salille ei voi tulla sairaana 
   
 • Huomioithan ryhmämuotoisissa tapaamisissa myös tarvittavat turvaetäisyydet
   
Liikuntatoimen kuntosalin käytön ohjeet

Kuntosalin hinnasto ja ohjeet käytön aloittamiseen.

Avaimia saa Virolahden liikuntatoimistosta, Opintie 2B (3. kerros). Avain luovutetaan 20 euron panttia vastaan. Pantti palautetaan avaimen palautuksen yhteydessä. Avain oikeuttaa kuntosalin käyttöön salin yleisövuoroilla. 

Avainkorttihakemuksen voi tulostaa ja täyttää etukäteen: Avainkorttihakemus 

Kuntosalikäyttäjien ohjeet ja järjestyssäännöt kuntosalille.