Klamilan koulun kuntosalin syyskausi on alkanut

Klamilan kuntosali on koulun tiloissa sijaitseva pieni terveysliikuntasali. Salin laitteet ovat helppokäyttöisiä paineilmalaitteita. Useimmat laitteista ovat kaksitoimisia, mikä mahdollistaa vastakkaisten lihasryhmien harjoittelun yhdellä laitteella. Varsinaisten kuntosalilaitteiden lisäksi salissa on laajasti muita kuntoiluvälineitä, kuten käsipainoja, voimatankoja, kahvakuulia, tasapainotyynyjä jne. Pienempiä liikuntavälineitä säilytetään kuntosalin kaapissa. Salista löytyy myös nyrkkeilysäkki.

Vuorokalenteri syksy 2022

Liikuntatoimen kuntosalin käytön ohjeet

Kuntosalin hinnasto ja ohjeet käytön aloittamiseen.

Avaimia saa Virolahden liikuntatoimistosta, Virojoentie 7 (linja-autoaseman yläkerta).  
Avaimen noudosta voi sopia liikuntapalveluvastaavan kanssa, Mia Saarilaakso, puh. 050 3892126, email:  etunimi.sukunimi@virolahti.fi.

Avain luovutetaan 20 euron panttia vastaan. Pantti palautetaan avaimen palautuksen yhteydessä. Avain oikeuttaa kuntosalin käyttöön salin yleisövuoroilla. 

Avainkorttihakemuksen voi tulostaa ja täyttää etukäteen: Avainkorttihakemus 

Kuntosalikäyttäjien ohjeet ja järjestyssäännöt kuntosalille. 


Salin käytössä joudutaan kuitenkin huomioimaan toistaiseksi seuraavat käyttöohjeet:

 • Ajantasainen vuorolista löytyy ylläolevasta linkistä sekä kuntosalin ja sisäänkäynnin ilmoitustauluilta. Huomioithan yhdistysten ja kunnan sisäiset vuorovaraukset.
 • Yleisövuorojen kuntosalikävijöiden on kirjoitettava seurantalistaa käyntitiedot: Avainnumero, käyntipäivämäärä ja kellonaika. Jos avainnumero ei enää erotu avainlätkästä, numeron voi kysyä liikuntatoimistosta tai listaan voi kirjata myös nimen.
   
 • Jokainen käyttää maskia oman harkintansa mukaan 
   
 • Yhteiskäytössä olevat välineet ja laitteet tulee pyyhkiä käytön jälkeen. Tätä varten salille on varattu suihkepulloja ja liinoja. Kädet tulee pestä aina salille tultaessa ja myös käsidesiä kannattaa käyttää.
   
 • Kuntosalille tullaan vain oireettomina
   
 • Kuntosalin käyttäjät hyväksyvät nämä käyttöohjeet ja sitoutuvat niiden toteuttamiseen.