SALPAPOLKUJUOKSU MUSEOLTA MUSEOLLE 10.9.2022

TULOKSET 2022

Kiitos tapahtumaan osallistuneille!

OHJEET OSALLISTUJILLE 2022

Salpapolkujuoksu on tänä vuonna myös puolimaraton! Normaali 20 kilometrin reitti saa tulevan syksyn tapahtumassa pienen lisäpätkän. Puolimaratonreitin lisäksi tarjolla on jälleen miellyttävä kuntoilureitti Salpakutonen, jonka lähtöpaikka sijaitsee Salpapolkujuoksun toisella huoltopaikalla Vuolteentien risteyksessä.

Tapahtumapaikkana Salpalinja-museo Miehikkälässä (Säästöpirtintie 70)

Mukavahenkisen kuntoilutapahtuman reitti kulkee historiaa huokuvaa Salpapolku-retkeilyreitistöä pitkin Virolahden Bunkkerimuseolta Miehikkälän Salpalinja-museolle, yhteensä noin 21,1 kilometrin matkan. Bunkkerimuseon lähtöpaikalle on järjestetty maaliaalueelta linja-autokuljetus. Vaellusreitti on pääosin hiekkatietä ja metsäpolkuja. Tutustu museoiden väliseen reittiin tarkemmin Salpapolku - sivustolla.  

Juoksureitti on merkitty sinisellä nauhoituksella sekä vaellusreitin opasteilla. Risteyskohtiin on lisätty nuoliopasteita. Reitillä on kaksi juomapistettä: noin 7 km:n kohdalla (Mässelinmäki) ja noin 14 km:n kohdalla (Vuolteentie). Juomapisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa.

Tarjolla myös lyhyempi kuntoilureitti Salpakutonen, jonka lähtöpaikkana toimii Vuolteentein huoltopaikka. Myös Salpakutosen lähtöön on linja-autokuljetus. Kuuden kilometrin pituinen kuntosarjan reitti kulkee pääosin metsäpolkuja pitkin Kylmälästä Jermulan kautta Salpalinjamuseolle.

Sarjat ja aikataulu:
  • Kilpasarjat naiset ja miehet  21,1 km klo 12.00
  • Kuntosarjat naiset ja miehet 21,1 km klo 12.00
  • Salpakutonen kuntosarja 6 km klo 12.30

Kaikki puolimaratonin sarjat lähtevät Bunkkerimuseolta klo 12.00. Linja-autokuljetus lähtöpaikalle on järjestetty kilpailukeskusalueelta (Salpalinja-museo) klo 11.15.
Salpakutosen linja-autokuljetus lähtee Salpalinja-museolta kohti lähtöpaikkaa noin klo 12.00 ja lähtö tapahtuu Vuolteentien risteyksessä klo 12.30.

Ilmoittautumiset 8.9. mennessä Virolahden Sammon kotisivujen www.virolahdensampo.net kautta. Suora linkki ilmoittautumiseen.

Osallistumismaksu on Salpapolkujuoksun puolimaratonilla 30 euroa ja Salpakutosessa 10 euroa.
Maksut osoitetaan Virolahden Sammon tilille: FI14 5523 0840 0009 44 viestillä Salpapolkujuoksu + oma nimi.

Salpapolkujuoksun maksuun sisältyvät lähtökuljetus, juomahuolto ja muistopalkinto. Salpakutosessa maksuun sisältyy linja-autokuljetus ja juomahuolto maalissa.

Salpapolkujuoksun sarjoissa palkitaan kolme parasta. Salpakutosen kuntosarjan osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja. 

Lasten oma (alle 12v.) polkujuoksu Salpalinja-museon alueella

Lapsille järjestetään oma polkujuoksu Salpalinja-museon museoreiteillä alkaen klo 12.00.
Pienempien (alle 8 v.) seikkailureitin pituus on n. 500 m ja isompien (yli 8 v.) polkujuoksun pituus noin 1 km. Lasten ilmoittautuminen suoritetaan paikan päällä puoli tuntia ennen juoksun alkua. Lasten juoksussa ei ole osanottomaksua. Kaikki maaliintulijat palkitaan ja sarjojen (alle 8v. ja yli 8v.) kolme parasta palkitaan lisäpalkinnolla.

Tervetuloa kirmaamaan Salpalinjalle!

Järj. Miehikkälän Vilkas, Virolahden Sampo, Miehikkälän ja Virolahden reserviläisyhdistykset sekä Kaakon kaksikon liikuntatoimi  

Tulokset 2017

Tulokset 2018

Tulokset 2019

Tulokset 2020

Tulokset 2021