Kaakon kaksikosta löytyvät kahdet kuntoportaat ja yhdet liikuntarappuset.

Portaiden / rappujen yhteydessä on myös liikemallikuvat porrasharjoitusten toteuttamiseen sekä liikuntavälinelaatikko, kahvakuulia sekä kuminauhoja.

Virojoen Lapinvuoren kuntoportaat, Rantatie 57 49900 Virolahti

Lapinvuoren lähiliikuntapaikalla sijaitsevat 155 askelmaiset kuntoportaat. Portaissa on huomiotu eri tasoiset liikkujat, kun porraskorkeus vaihtelee eri osissa portaita. Haastetta löytyy etenkin portaiden taitoskohdassa ja ylemmässä nousussa. Portaiden yläpäässä sijaitsee laavu kauniine maisemineen. Kuntoportaiden ja laavun lisäksi alueelta löytyvät myös kuntopolku, luontokuntosali ja frisbeegolfrata.  

Klamilan Lantviikinvuoren kuntoportaat, Salniementie 49860 Klamila

Lantviikinvuorella sijaitsevat yhteensä 172 askelmaiset kuntoportaat, joiden yläpäästä pääsee ihailemaan kauniita maisemia näköalatornista. Kuntoportaiden lähimaastossa kulkevat kuntopolku ja frisbeegolfrata sekä löytyvät lähistöltä myös uimaranta ja luontokuntosali. 

Miehikkälän Myllylammen liikuntarappuset, Taavetintie 135 (uimarannan osoite) 49700 Miehikkälä

Myllylammen ulkoilu- ja virkistysalueella sijaitsevat 85 askelmaiset liikuntarappuset. Rappuset ovat kuntopolun varrella ja uimarannan vieressä. Myllylammen alueelta löytyvät näiden lisäksi myös Totta vai tarua -luontopolku, luontokuntosali, frisbeegolfrata sekä avokota. 

Virojoen Lapinvuoren kuntoportaat
Myllylammen liikuntarappuset.
Klamilan kuntoportaat. Kuva Siru Ahopelto.