Kaakon kaksikon Porraspäivät 31.10. - 6.11.2022

Valtakunnallisten Porraspäivien innoittaman liikuntatoimi heittääkin porrashaasteen kaikille kuntalaisille Kaakon kaksikon Porraspäivien muodossa! 

Valitse itsellesi tavoitteeksi oheisesta listasta sopiva mäki, vaara, vuori tai tunturi ja lähde kipuamaan sitä kohti! Viikon aikaiset porrasaskeleesi voit merkitä porraskorttiin, jonka löydät tulostettavana tästä sekä fyysisesti liikuntatoimen laatikoilta Klamilan ja Lapinvuoren kuntoportailta, Myllylammen liikuntarappusilta, kuntien kirjastoista ja kaupoilta. Palauta kortti 11.11. mennessä liikuntatoimistoon arvontaan osallistumiseksi. 

Kaikille avoimia ja ohjattuja "porrastalkoita" toteutetaan kampanjaviikon aikana seuraavasti: 

Tiistaina 1.11. klo 16:30-17:30 Klamilan kuntoportaat

Keskiviikkona 2.11. klo 16:30-17:30 Lapinvuoren kuntoportaat 

Torstaina 3.11. klo 16:30-17:30 Myllylammen liikuntarappuset

Varustaudu näihin sopivalla vaatetuksella ja otsa-/taskulampulla. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja Porraspäivistä täältä


Heijastinbingo

Heijastinbingo on seikkailtavissa lampun kera 22.10.- 6.11. välisellä ajalla. Heijastinbingo löytyy Klamilan ja Lapinvuoren kuntoportailta sekä Myllylammen liikuntarappusilta. Bingolappuja on saatavilla portaiden yhteydessä olevilta liikuntatoimen laatikoilta tai voit tulostaa sen tästä linkistä.


Taukojumppaa!

Porraspäivien aikana kiinnitetään huomiota myös työn teon tauottamiseen! Klikkaa alla olevia linkkejä ja pääset tekemään taukojumppaa!

Taukojumppa 1: Niskahartiajumppa

Taukojumppa 2: Koko vartalon taukojumppa

Taukojumppa 3: Nyrkkeilytaukojumppa

Taukojumppa 4: Venyttelyjumppa

Taukojumppa 5: Motoriikkataukojumppa