Unelmien liikuntapäivä koittaa jälleen 10.5.!

Kaakon Latu järjestää yhteistyössä Kaakon kaksikon liikuntatoimen kanssa tekemistä koko perheelle 10.5. - 16.5. luontoelämyspolun ja iltapalalle luontoon - teeman muodossa. Luontoelämyspolku on n. 1 - 2 km:n mittainen polku Virolahdella Bunkkerimuseon (Vaalimaantie 1318) museoreitillä sekä Miehikkälässä Sihkarinkalliolla (opastus Hauhiantie 74). Luontoelämyspolulla keskitytään luonnon elämykselliseen ja kokemukselliseen puoleen sekä tietysti hieman liikunnallisiakin tehtäviä sieltä löytyy. Luontoelämyspolun yhteydessä on mainio mahdollisuus toteuttaa perheen iltapalahetki luonnossa esimerkiksi tulipaikalla makkaraa paistaen tai polun varrella retkieväitä nauttien. Siinä samalla voi vaikka lukea iltasadunkin yhdessä lasten kanssa.

Unelmien liikuntapäivänä maanantaina 10.5.2021 Kaakon Latu pitää tulia Bunkkerimuseon ja Sihkarinkallion tulipaikoilla ja samassa yhteydessä voi myös osallistua arvontaan! Kaikille tulipaikalla vieraileville lapsille on myös varattu pieni retkimuisto. Samassa yhteydessä järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille tarkoitettu Kävelykipinä - tempaus noin viiden kilometrin lenkeillä. 

Kaakon Latu ja Kaakon kaksikon liikuntatoimi ovat myös mukana 80 vuotta sitten järjestettyä maaottelumarssia kunnioittavassa Kävelykipinä - haasteessa ja järjestävät yhteistyönä Unelmien liikuntapäivänä kaikenikäisille kuntalaisille tarkoitetun Kävelykipinä -tempauksen. Kellonaika ja järjestyspaikka ovat samat perheiden luontoelämyspolun ja iltapalaretken kanssa. Kävelykipinäreitit ovat n. 5 km mittaisia reittejä. Virolahdella reitti kulkee Bunkkerimuseolla Erämaanpolkua ja siitä lisälenkkinä tulipaikalle. Miehikkälän puolella reitti kulkee Sihkarinkallion tulipaikan kautta Myllylammen ympäri. Ilmoittautumiset tapahtumaan laavuille klo 17 - 19.30. Ilmoittautumalla osallistut arvontaan! Kävelykipinä jatkuu unelmien liikuntapäivän jälkeen Kävelykilometrikisana, jossa ollaan mukana jälleen Kaakon kaksikon avoimena joukkueena. Kävelykilometrikisan tapahtumasivun löydät tästä